Ansiktsbehandling från DrK Dermal Health Care
Drk Dermal Health Care –  Novel Postbiotic ”Skin Resurfacing” behandling.

Utmärkt sommarbehandling utan onödiga avbrott som garanterar en fräsch sommarlyster. En behandling varannan vecka i 8 veckor i sträck ger dig en varaktig sommarlyster och stärker huden inför kalla och improduktiva vintermånader.

DrK Dermal Health Care är den första hudvårdsserien som använder postbiotika och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras. DrK Postbiotic Resurfacing Enzyme Peel har med framgång utvecklats som ett hudvårdsprogram för effektiv resurfacing och behandlar alla tecken på stressad hud, som t.ex. överkänslig hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, matt och oelastisk hud samt kronisk rodnad.

DrK använder sig av en vetenskapligt utformad kombination av 5 olika aktiva ingredienser, som består av postbiotika och enzymer. Behandlingarna bryter effektivt ner huden utifrån och in och bygger samtidigt upp huden inifrån och ut. Inflammation och skador i huden läks på ett varaktigt och skonsamt sätt med en omedelbart ökad lyster som resultat.

OMEDELBAR OCH LÅNGSIKTIG EFFEKT
Följande effekter kan man fövänta sig omedelbart och långsiktigt efter en behandlingskur:

  • Jämnare hudstruktur
  • Jämnare hudton med ökad lyster
  • Återfuktad hud
  • Reparerad och mer välmående barriär
  • Ökad volym och en mer välmåend hud
  • Reducerad hudrodnad och irritation
  • Välmående lyster

HUVUDAKTIVA INGREDIENSER ”SKIN RESURFACING” TEKNOLOGI
Denna ”skin resurfacing” teknologi består av 5 stycken innovativa aktiva ingredienser som samverkar för att åstadkomma en maximal föryngring av huden. Ingredienserna verkar i olika hudlager.

novel postibiotic treatment active ingrediences

 

Ansikte Quick Glow 30 min – Pris 895 kr
Rengöring, peeling och avslutande kräm.

Ansikte, hals & dekolltage Glow and deep cleans 60 min – 1295kr
Rengöring, ansiktsmassage, peel, portömning med ånga, mask och avslutande kräm samt serum.