Vad är Fillers?


Vi använder fillers med hyaluronsyra och fillers med Kalcium (Radiesse) sk Kalcium hydroxylapatit mikrosfärer (CaHA microspheres). Båda är ämnen som man naturligt har i kroppen och som som stimulerar fibroblaster att bilda kollagen och elastin. Detta ger en ökad elasticitet och en mer återfuktad hud vilket också minskar ojämnheter på hudytan.

Hyaluronsyrans funktion i kroppen är att skydda cellerna, binda fukt och stimulera nybildning av hudens byggstenar kollagen och elastin.

 
 

BOKA TID

20220516_0231_1
20220516_0213_1
20220516_0205_1

Du kan ringa eller maila oss för att boka en tid.

Vad gör filler?

Fillers med hyaluronsyra kan användas för att återskapa volymförlust i ansiktet och skapa konturer av tex kinder, käklinje. Man kan även behandla mörka trötta ögon*, ge en naturlig fyllnad i läppar, korrigera näsa mm.
Filler är ett utmärkt val för att förbättra fasthet och spänst i huden med hjälp av ytliga injektioner, Sk skin rejuvenation. Det man då väljer är Profhilo / Radiesse eller Skinbooster 2.0 med Teosyal.
 

Man kan även få ökad spänst och fasthet med hjälp av Trådlyft.

Hur vet jag vilken behandling som passar mig?

Vilken behandling man väljer är individuellt. Under en konsultation hos oss gör din sjuksköterska eller läkare en bedömning och lägger upp en behandlingsplan utefter dina unika behov och efter vad som passar just dig.
 

Vilka produkter använder vi och varför?

Vi använder den nya generationens filler som är FDA godkända.
De är dynamisk för att tillgodose ansiktets naturliga rörelser och där man bevarat de naturliga egenskaperna hos  hyaluronsyran, med hög renhet och sammansättningen är snarlik den vi återfinner i vår egen hud.
 

Hur länge håller en behandling?

En fillerbehandling håller 4-12 månader beroende på vilket område som behandlas, vilken filler som används och kundens egna förutsättningar. Det finns vetenskapligt bevisat att om man upprepar fillerbehandlingen så blir effekten långvarig och kan finnas kvar många år efter behandlingen.

Fillers Priser

Filler 1 ml – 3900 kr
Filler 2 ml – 7200 kr
Skinbooster – fr. 3500 kr

 

 

Boka en konsultation hos Ssk Helena, Susanne eller läkare Thomas för mer information. 

Behandlingen kräver konsultation av legitimerad sjuksköterska eller läkare.