SKINBOOSTER
Skinbooster är en injektionsbehandling med hyaluronsyra som ger en intensiv återfuktning i huden. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men minskar med stigande ålder. Det är en sockermolekyl som kallas glykosaminglukan, och den har förmåga att binda fukt upp till tusen gånger sin egen vikt. Denna unika förmåga att binda och bibehålla vatten är tillsammans med kollagen och elastin ovärderlig för hudens återfuktning och struktur.

Med hjälp av dessa injektionsbehandlingar ökar alltså hudens fasthet och spänst.
Teosyal Redensity1
Detta är en sk mesofiller som injiceras mycket ytligt i huden. Den består av högkoncentrerad ren hyaluronsyra utan syntetiska bindningar. Den innehåller även Aminosyror, bla Leucin som är avgörande för cellregenereringsprocessen, Antioxidanter som skyddar mot fria radikaler, Mineraler och vitamin B6
Behandlingen stimulerar hudens cellförnyelse och därmed ökar produktionen av kollagen, elastin och även produktionen av kroppsegen hyaluronsyra.
Behandlingen görs i en kur på 3ggr med ca 3 veckors intervall. Förbättringen av hudens spänst sker successivt och efter avslutad kur gör man underhållsbehandlingarvar 4e månad.
Teosyal RHA1
Detta är en skinbooster som har en liten ”plumpande” / fyllnadseffekt i huden
Denna behandling kan man välja om man har behov av lite volym i huden eller har ytliga fina linjer
RHA1 kan göras som en engångsbehandling i ett specifikt område eller som en skinbooster i en kur för att förbättra hudens struktur och kvalitet.
Skinbooster2.0
En kombinationsbehandling med RHA1 och Redensity1 kallas skinbooster2.0
Den ger en intensiv återfuktning och passar dig som har behov av både fukt och ökad struktur i huden. Behandlingen verkar både djupt och ytligt och förbättrar rynkor, fuktbalans samt hudens elasticitet och spänst.

Behandlingen görs som en kur på 2-3 gånger med 4 veckors intervall och därefter en underhållsbehandling var 6e månad.

Priser Skinbooster
Skinbooster – fr. 3000 kr
Skinbooster 2.0 – 4000 kr
Skinbooster 2.0 kur två behandlingar – 7000 kr