In Nyheter

Coolevent 7/11 kl 18:00

Anmäl er till info@faceclinic.se

Vi har glädjen att bjuda in till ett Coolevent nu på torsdag där vi har en expert från Allergan som håller ett kort föredrag om Coolsculpting. Hur det fungerar ? – vetenskapen bakom – vilka resultat man kan förvänta sig. Dessutom gör hon gratis konsultationer med de som är på plats så att man kan få veta vilka möjligheter som finns att bli av med retfulla och efterhängsna depåer på magen, kärlekshandtag i flanken, behåband,  överarmar (”gäddhäng”), tjocka lår och svårartade hakor. Det finns även andra mer ovanliga behandlingsområden som kan åtgärdas. Vi har dessutom fler och fler lyckade behandlingar med egna före efter bilder som exemplifierar vad man kan åstadkomma.

Här före efter bild på mage som putar ut. Ytligt fett på magen som kunde ”klämmas” och alltså också frysas bort. Här är det gjort 4 st applikationer i en ”diamant” runt naveln med god effekt 1 månad efter. Nu är det dessutom gjort ytterligare behandling med 3 ytterligare applikationer men ännu för tidigt att visa upp. De som har magar som putar ut men som inte kan ”klämmas” har bukfetma inuti magen och där hjälper egentligen bara kost restriktioner.

Principen är ”if you can squezze it – you can freeze it!”.

Gäddhäng kan behandlas

Det finns många områden som kan behandlas. Här är gjort endast en behandling av ett rejält ”gäddhäng” med påtagligt resultat. Coolsculpting är utvecklat i USA och godkänt av FDA som är världens absolut mest strikta kontroll myndighet när det gäller mediciner och medicinska metordet generellt sett. Om en maskin som Coolsculpting är godkänt i USA av FDA så öppnas hela den amerikanska marknaden. Till dags dato är Coolsculpting den enda fettfrysningsmaskinen som är godkänd av FDA – det finns många Kinesiska och andra kopior som säljs till en tiondel av priset till skönhetssalonger i Europa som har ett betydligt slappare kontroll myndighet – de kännetecknas av att behanldingarna är billigare – men man måste som regel göra många fler behandlingar och dessutom finns inte samma säkerhet vilket betyder större risk för någon form av komplikation. Så även om Coolsculpting kostar 10 gånger mer än kopiorna så valde FaceClinic den maskinen för säkerheten som finns inbyggd. Och dessutom den gedigna vetenskapliga dokumentaionen som gjorts för just denna maskinen till skillnad från alla kopior som i många fall helt saknar dokumentation av vetenskaplig karaktär.

 

Vill du boka tid?    www.faceclinic.se