In Nyheter

COVID-19 TESTNING

Covid-19 antikropps testning pågår för fullt

Vi har lärt oss mycket av de första drygt 200 antikroppstesterna. Det finns många som gärna hoppas/tror de haft Covid-19 men som testar negativt trots att vi testat med flera metoder. De finns också de med relativt milda symtom som visat sig ha haft sjukdomen. Askimskliniken erbjuder två tester som tar olika lång tid att få svar på men som erbjuder liknande prestanda. Välkommen att boka en tid för provtagning här. Finns det ingen tid är alla bokade – ring då 031-167005.

 

BOTULINUMTOXIN  ERBJUDANDE

 

Botulinumtoxin erbjudande juni tom 15:e juli.

Botulinumtoxin erbjuder enorma möjligheter i alla möjliga medicinska sammanhang. Vi erbjuder botox för kosmetisk behandling av rynkor men även för migrän, bruxism (tandgnissling) och hyperhidros (överdriven svettning). Tom 15/7 erbjuder vi 30 % på FaceClinics botox behandlingar. Ni bokar bäst till någon av våra tre sköterskor på hemsidan.

 

ÖGONLOCK ERBJUDANDE

 

Passa på Ögonlocksplastik

Kanske går du med överskott av hud och/eller fettdepåer runt ögonen som ger ett intryck av trötthet som inte alls stämmer med hur du känner dig. Kanske är du bara rynkig runt ögonen? På FaceClinic kan vi göra mycket utan att använda kirurgi. Vi talar då om botoxfillers eller mer moderna metoder som profhilo och sunekos. Vi utför också Dermapen och Laser för att förbättra hudkvaliteten.

Men i många fall finns egentligen ingen annan bra lösning än kirurgi. Under sommaren kommer FaceClinic ge 25% rabatt på ögonlocksplastiker. Det är ett bra tillfälle att göra slag i saken nu när vi inte har så många alternativ. Är ni intresserade bokar ni en tid för konsultation hos Dr Westin på FaceClinic som gör en enskild bedömning av dina problem och avgör om kirurgi kan hjälpa till.