In Nyheter

De som kom fick hälsosamt och gott att äta och dricka. Efter att alla samlats presenterade Michaela från Allergan historiken, teorin bakom, samt vetenskapen som vuxit fram med mer än 60 vetenskapligt granskade artiklar som visar på den bestående effekten på de frysta fett depåerna.

Christoffer nappade på erbjudandet under eventet. Det tar lite tid att få fettcellerna frysta så att de kristalliserar och då det gäller att ha med sig något tidsfördriv.

Coolsculpting fungerar

Ett av många före efter resultat ur vårt egna bildarkiv. Man skulle kunna tro att bilden är redigerad men den illustrear den verkliga effekten av Coolsculpting. Här har vi gjort 2 behandlingar med ett flertal applikationer.

Vill du boka tid?    www.faceclinic.se

Nästa Coolevent 7/11 Klockan 18:00

Vi fortsätter med att träffa våra kunder under trevliga omständigheter med Coolsculpting som ämne. Anmäl er till Info@faceclinic.se

Kom ihåg att ni får något att äta o dricka

Profhilo kan behandla ärr

Nya biomodulatorn som numera inte är så ny…. Vi är just tillbaka från IBSAS vidareutbildning av avancerade använ-dare. Vi diskuterade godkända indikatio-ner liksom en del ”off label”. Dessutom praktiska demon-strationer av hur man framgångsrikt behandlar ärr efter sårskador eller operationer.

Askimskliniken

Startar 1 januari i våra lokaler. Speicalistläkarvård i Öron-Näs- och Halssjukdomar. Ansluten till det allmäna. Man betalar 300 kr eller frikort.