In Nyheter

FaceClinic får en hel del förfrågningar om före/efter bilder avseende behandlingar som vi gjort. Vi har massor av sådana bilder men vi har inte prioriterat att visa upp våra goda resultat eftersom jag alltid har haft åsikten att det inte känns riktigt seriöst och i linje med min erfarenhet av kirurgiska åtgärder.  Men nu har det blivit så att jag får börja visa upp resultat på kunder som jag först frågat om det är i sin ordning att jag visar det offentligt.

Alla läkare/sjuksköterskor som gör en medicinsk intervention vet att det finns en grupp kunder/patienter som får ett alldeles utmärkt resultat, de finns de som får bra resultat och sedan finns det alltid fall som inte blir som man tänkt sig och de få som får någon form av biverkan. Jag tror inte det finns någon som i marknadsföringssyfte lägger ut bilder på effekter som man inte önskat sig. Det blir helt naturligt så att det som erbjuds på företagens hemsidor är genomgående de bästa resultat man har att visa. FaceClinic kommer att börja fråga ett urval av sina kunder om de får lägga ut resultat på sin hemsida så vi kommer att successivt bygga upp ett antal före/efter bilder till vår hemsida.

INGRID

Här nedan har vi Ingrid som är en härlig person (60+) med utmärkt bra inställning till det mesta i livet. Hon kom för drygt ett år sedan till mig och har hunnit med först ett  Silhouette trådlyft som gav sådan mersmak att hon reste till oss i Göteborg en gång till och då gjorde vi ett nytt Silhouette lyft av ansikte och hals, och en övre ögonlocksplastik. Samma kväll skickade hon mig en hälsning från flygplatsen på väg hem.

Kvinna

 

Nu har det gått 4 månader och hon har blivit väldigt bra som framgår av före/efter bilderna som ni ser här.  Det är ett exempel på en lyckad uppfräschning och en mycket nöjd kund.

Kvinna före och efter behandling