In Nyheter

Har du haft Corona?

Detta är en fråga många ställer sig i dessa dagar. Askimskliniken har nu testat något fler än 100 personer för att hitta antikroppar mot Covid-19 och har endast 7 positiva vilket skulle innebära 7% vilket är i linje med andra undersökningar. Vi tar ett “venprov” – centrifugerar – testar sedan på plasman för bästa resultat. De som testat sig  är de som “vill kolla” till de som är helt övertygade om att de haft sjukdomen. Diskrepansen mellan symtom och utfallet av testen har gjort att vi i flera fall tagit ett extra prov och skickat till ett externt laboratorium med mer omfattande analys möjligheter och efter en vecka har vi fått svar helt i linje med de svar vi fått via våra snabbare tester. Testen fungerar väl.

De som har varit positiva har i vissa fall varit rejält sjuka men i andra fall inte alls särskilt sjuka. De finns de där en i familjen är positiv men partnern negativ. Mycket är märkligt kring Corona vilket vi hör om i TV sändning varje dag – och det är något som vi också funnit. Men det är definitivt värt att testa om man tror man haft sjukdomen eller vill kolla om man har antikroppar – för vem vet hur länge antikropps nivån består? i kroppen.  Har man antikroppar så har man med stor sannolikhet immunitet och minimal risk för att vara en smittspridare vilket så klart känns väldigt skönt för de som får det beskedet. Vi fortsätter att testa och ni kan boka tid på www.askimskliniken.se OBS boka en Covid-19 test tid.

Askimskliniken erbjuder specialistläkarvård inom Öron- Näs- och Halssjukdomar. På klinikens hemsida kan man boka tid för läkarbesök och för Covid-19 test så länge testerna räcker.

Profhilo kampanj

 

Köp 3 behandlingar mellan 1 Juni till 15 Juli så bjuder FaceClinic på den 4:e behandlingen.

Profhilo injektionsteknik

BAP tekniken innebär att man injicerar små ”kvaddlar” med hyaluronsyran som sedan sprider ut sig i huden under ca 24 timmar. Det innebär färre stick, mindre risk för blåmärken och mindre smärta. Trots att man har både stora och små hyaluronsyre molekyler så fungerar en liten tunn nål för injektionerna. Man får en effekt som är helt proportionelig til mängden Profhilo som injiceras. Ju mer Profhilo man väljer att ta desto bättre resultat.

SUNEKOS bra mot MÖRKA ÖGON

SUNEKOS

Sunekos är en injektionsbehandling som lämpar sig väldigt bra att behandla området kring ögonen. Injektioner med Sunekos kan behandla mörka ringar under ögonen, rynkor och slapphet i huden både på ögonlock och under ögonen. Man kan även behandla andra områden i ansiktet med Sunekos som är i behov av ökad spänst och elasticitet.

 

Vad innehåller Sunekos?

Sunekos har en unik sammansättning av hyaluronsyra och aminosyror och som genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis (huden) som reproducerar både kollagen och elastin. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på et naturligt sätt utan att förändra din ansiktsform.

 

Sunekos är alltså ingen fillerbehandling som förändrar ansiktets form, men det ger en naturlig volymökning genom att Sunekos påverkar hudens återfuktning, spänst och elasticitet.

 

För att starta denna process i din hud krävs en kur på 3-4 behandlingar med Sunekos och med ett intervall på två veckor mellan varje behandling.

 

Hur länge håller resultatet efter en Sunekosbehandling?

Sunekos håller i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen. Men det är också beroende på person och hudkvalitet, men man rekommenderar att göra en Sunekosbehandling var 6e månad för att underhålla resultatet efter en kur.

 

Hur går behandlingen till?

Inga speciella förberedelser krävs innan din behandling med Sunekos. För att minska risken för blåmärken bör man undvika läkemedel som kan försämra blodkoagulationen som tex Ipren, Voltaren och Treo

Området som ska behandlas tvättas rent och desinficeras. Därefter ges ytliga injektioner precis under huden i området som man vill behandla. Nålsticken känns som små myggbett och är relativt smärtfria. Behandlingen med Sunekos tar ca 15 minuter

Om man inte vill sminka över problemet så kan man tjäna pengar med hjälp av CFD Trading i England.

Hur ser man ut efter en behandling med Sunekos?

Efter behandlingen med Sunekos har man en lätt svullnad i området och som minskar succesivt direkt efter behandlingen. Hur mycket man svullnar är individuellt och beror på hudens spänst och elasticitet. Man kan förvänta sig en lätt ”kuddighet” speciellt runt ögonen något eller några dygn efter en sunekosbehandling.

Det går vanligtvis bra att sminka över området redan någon timma efter injektionerna.