In Events

Vi har glädjen att bjuda in till ett Coolevent nu på torsdag där vi har en expert från Allergan som håller ett kort föredrag om Coolsculpting. Hur det fungerar ? – vetenskapen bakom – vilka resultat man kan förvänta sig. Dessutom gör hon gratis konsultationer med de som är på plats så att man kan få veta vilka möjligheter som finns att bli av med retfulla och efterhängsna depåer på magen, kärlekshandtag i flanken, behåband,  överarmar (”gäddhäng”), tjocka lår och svårartade hakor. Det finns även andra mer ovanliga behandlingsområden som kan åtgärdas. Vi har dessutom fler och fler lyckade behandlingar med egna före efter bilder som exemplifierar vad man kan åstadkomma.

Begränsat antal platser Anmäl er till info@faceclinic.se

Coolsculpting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här före efter bild på behandlad mage med valkar. Ytligt fett magen som kan ”klämmas” kan alltså också frysas bort. Här är det behandlat 2 gånger. Principen är ”if you can squezze it – you can freeze it!”

Askimsklinikens Specialistläkarvård har all modern teknik för att kunna arbeta som en modern mottagning för Öron- Näs- och Hals- sjukdomar. På bilden ser ni vårt mikroskåp och hur en undersökning kan gå till. Vi är anslutna till allmänna vården. Kostnad 300 kr eller frikort, barn gratis. Vi utreder öron- näs- hals besvär, yrsel och bedömer och opererar bort svårläkta sår och förändringar i ansikte och hals. Välkomna om ni behöver hjälp. Doktor Thomas Westin

www.askimskliniken.se