In Nyheter

Profhilo senaste trenden

VI har nu gjort ett många behandlingar men Profhilo med nöjda kunder. Detta är ett komplement till Restylane. Den saluförs av IBSA (italien) som utbildat oss med både grundkurs och mer avancerad masterclass. Profhilo skiljer sig från andra fillers genom att hyaluronsyran är friare och snabbt sprider ut sig i det ytliga hudlagret efter det att det injiceras. Det rekommenderas till patienter med ”slapp” hud (skin laxity problem).

Här är före efter bilder som vi fått från IBSA. Profhilo lanserades i Mars 2015 men har kommit till FaceClinic sedan ett år och vi börjar få in resultat med nöjda kunder. Profhilo ger en uppstraming och bimodulerar huden så att den blir yngre och fräschare samt mindre smårynkig.

Händer och ärr kan behandlas

Ett intressant användningsområde är händer där Profhilo erbjuder ett betydligt enklare alternativ än skinboosters som vi använt tidigare – vi får behandla ett antal händer till innan vi säkert kan säga att vi får lika bra resultat som med Restylane skinboosters som också fungerar väl i det sammanhanget. Behandling av ärr överallt på kroppen såg vi exempel på vid den senaste utbildningen som var mycket imponerande. Vi har också börjat behandla de med smårynkig hals med lite lös hud.

 

Vill du boka tid?    www.faceclinic.se

Nästa Coolevent 7/11 Klockan 18:00

Vi fortsätter med att träffa våra kunder under trevliga omständigheter med Coolsculpting som ämne. Anmäl er till info@faceclinic.se

Kom ihåg att ni får något att äta o dricka

Profhilo injektionsteknik

BAP tekniken innebär att man injicerar små ”kvaddlar” med hyaluronsyran som sedan sprider ut sig i huden under ca 24 timmar. Det innebär färre stick, mindre risk för blåmärken och mindre smärta. Trots att man har både stora och små hyaluronsyre molekyler så fungerar en liten tunn nål för injektionerna.

Askimskliniken Öron-Näs-Hals-sjukdomar

Startar 1 januari i FaceClinics lokaler. Speicalistläkarvård i Öron-Näs- och Halssjukdomar. Ansluten till det allmäna. Man betalar 300 kr eller frikort. Barn går gratis. Möjlighet till bokning kommer snart att komma via hemsidan www.askimskliniken.se